Ahad, 9 Disember 2012

Sifat Kimia Bahan

Sifat Kimia Bahan:
  1. Asid
  2. Alkali
  3. Neutral




Pautan fail untuk dimuat turun: Sifat Kimia Bahan

21 ulasan:

  1. Nota yang menarik. Teruskan membina blog yang bermaklumat.

    BalasPadam
  2. Ita,tahniah berjaya menghasilkan blog,mulanya ana mmg tension hbis,bila dpt tugasan blog,jadi macam pengemis tanya adik2 kat sekolah,tetapi akhirnya jadi syok pulak apabila dah pandai sikit2 ni,kelakar betulkan,maklumlah kita ni dah 'senja'hi,hi,hi,tahniah sekali lagi.Kenapa x join blog ana,tapi komen ita dah baca,tqvm.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye, ke? Dah beri komen lupa la pula nak join. Terima kasih.

      Padam
    2. Betul jugak.

      Padam
  3. Terima kasih untuk semua maklumat ni. Sangat membantu saya.

    BalasPadam
  4. INTAN NUR HAFIZA21 Ogos 2014 12:01 PTG

    TERIMA KASIH KERANA MEMBERI NOTA&MAKLUMAT

    BalasPadam
    Balasan
    1. HANTU KAK LEMOHH.......21 Ogos 2014 12:04 PTG

      TERIMA KASIH KERANA MENGAMBIL NOYA

      Padam
  5. BABI SAMA LU HARAP CIKGUKONON

    BalasPadam
    Balasan
    1. mak kau hijau mengalahkan hulk bapak kau pink pink pink

      Padam
  6. CIKGU BELAGAK KONON SEBAB KAU AKU DAPAT F- TAU

    BalasPadam
  7. hina org lak ko yg salah
    yang dpt F tu [terasa le tu

    BalasPadam
  8. terima kasih cikgu

    BalasPadam
  9. org yg ckp kambing tu name die nik faruq

    BalasPadam
    Balasan
    1. SIAPA LE YANG TULIS NI

      Padam
  10. bla bla bla mak kau hitam macam kicap

    BalasPadam
  11. aku dah belajar dari darjah 1 lagi

    BalasPadam
  12. Tq maklumat ini sgt mmbntu sya

    BalasPadam
  13. Terima Kasih. Aku ada perperiksaan Sains esok. TQ!!

    BalasPadam